Bell Schedules


DAILY SCHEDULE FOR GRADES 3-5
Start Time End Time Length
BREAKFAST 7:30 AM 7:50 AM 20 min
HARAMBEE 8:00 AM 8:15 AM 15 min
Content Block Area 8:15 AM 9:45 AM 90 min
Content Block Area 9:45 AM 11:20 AM 95 min
Content Block Area 11:25 AM 12:25 PM 60 min
LUNCH 12:25 PM 1:20 PM 55 min
Content Block Area 1:25 PM 2:55 PM 90 min
CLUB TIME 3:00 PM 3:55 PM 55 min
DISSMISSAL 3:55 PM 4:00 PM 5 min

 

DAILY SCHEDULE FOR GRADES K-2
Start Time End Time Length
BREAKFAST 7:30 AM 7:50 AM 20 min
HARAMBEE 8:00 AM 8:15 AM 15 min
Content Block Area 8:15 AM 9:05 AM 50 min
Content Block Area 9:05 AM 9:55 AM 50 min
Content Block Area 9:55 AM 10:45 AM 50 min
Content Block Area 10:45 AM 11:35 AM 50 min
LUNCH 11:35 AM 12:25 PM 50 min
Content Block Area 12:25 PM 1:20 PM 55 min
Reading 1:20 PM 2:10 PM 50 min
CLUB TIME 2:10 PM 3:00 PM 50 min
Content Block Area 3:00 PM 3:50 PM 50 min
Wrap-up and Dismissal 3:50 PM 4:00 PM 10 min